Sivu päivitetty 10.4.2011

Keskitytään Suomen asioihin


 

 

Muiden puolueiden mukaan Perussuomalaisilla ei ole ratkaisuja. Niilläkö on? Me emme ole vastuussa harjoitetusta politiikasta. Ne ovat. Hallituskokoonpanot ovat vaihdelleet, mutta politiikka ei. Me emme ole vastuussa rikollisuuden lisääntymisestä, työpaikkojen karkaamisesta ulkomaille, emmekä siitä, että elämä tulee kulutusverojen myötä yhä kalliimmaksi. Nykyisten valtapuolueiden Suomessa rahat eivät riitä edes yhteiskunnan perustoimintoihin, samalla kun ne tuntuvat riittävän koko muun maailman auttamiseen.

Tässä tulee muutama konkreettinen ehdotus ongelmien ratkaisemiseksi: Lopetetaan elintasopakolaisten houkuttelu Euroopan avokätisimmillä eduilla ja aiheeton ongelmien tuonti perheenyhdistämisohjelmalla, lopetetaan muiden maiden velkojen takaaminen ja maksaminen sekä lakataan olemasta EU:n mallioppilas.

Keskitytään sen sijaan oman maan asioihin. Huolehditaan lapsista, sairaista ja vanhuksista. Pidetään oma väki töissä ja palautetaan usko lakiin ja järjestykseen. Palataan perinteisiin suomalaisiin arvoihin - ja edellytetään vierailtammekin niiden kunnioittamista: Maassa maan tavalla.

Galluppien mukaan Perussuomalaisten kannatus on huimassa nousussa. Siitä saattaa jopa tulla Suomen suurin puolue. Tämä on Suomen oloissa todellinen maanjäristys, joka vaikuttaa myös muiden puolueiden kantoihin. Äänestäjien on kuitenkin syytä suhtautua varauksella näihin mielenmuutoksiin. Ne unohtuvat nopeasti, jos Perussuomalaisten gallupkannatus ei toteudu vaaleissa.

Valta on nyt kansalla ja tällä kertaa se myös käyttää sitä. Näytetään, ettei meitä voida loputtomiin hallita tahtomme vastaisesti.

Arto Välikangas