på svenska

 

Kolmannen polven  helsinkiläinen Itä-Helsingistä.Vastaukset vaalikoneisiin.


Luottamustoimet

 
• Perussuomalaisten Helsingin piirin puheenjohtaja 2004-11, 2012 -

Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) hallituksen jäsen 2009 -

Helsingin Liikuntalautakunnan jäsen 2009 -

Kuntien Takauskeskuksen valtuuskunnan jäsen 2009-

Helsingin Seudun Ympäristöpalveluiden (HSY) hallituksen varajäsen 2009 -

Perussuomalaisten puoluevaltuuston jäsen 2006 -
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tästä löytyvät kirjoitukset ja linkit on luotu aiempiin vaaleihin (2004 - 2011), joissa olen ollut ehdolla.

 
 
Keskitytään Suomen asioihin
Muiden puolueiden mukaan Perussuomalaisilla ei ole ratkaisuja. Niilläkö on? Me emme ole vastuussa harjoitetusta politiikasta. Ne ovat. Hallituskokoonpanot ovat vaihdelleet, mutta politiikka ei. Me emme ole vastuussa rikollisuuden lisääntymisestä, työpaikkojen karkaamisesta ulkomaille, emmekä siitä, että elämä tulee kulutusverojen myötä yhä kalliimmaksi. Nykyisten valtapuolueiden Suomessa rahat eivät riitä edes yhteiskunnan perustoimintoihin, samalla kun ne tuntuvat riittävän koko muun maailman auttamiseen.

Lisää...


Sinun äänelläsi on merkitystä

EU-vaaleihin asti hallitus avasi ovia sepposen selälleen ja apposen ammolleen levittäen punaista mattoa hallitsemattoman maahanmuuton eteen. Muutoksen saivat aikaan ne 9,8 prosenttia, jotka äänestivät Perussuomalaisia. Lähetetään nyt sellainen viesti muiden puolueiden toimistoihin äänestyskoppien ja Arkadianmäen kautta, että maahanmuuttopolitiikka järkevöityy kertaheitolla ja pysyvästi.

Lisää...


Joka pojalle oikeus nallipyssyyn!

"Poliisi sai suurhälytyksen Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa: Laukauksia ammuttu ala-asteen koulun pihalla! Viranomaiset aloittivat pikavauhtia koulun evakuoinnin, kunnes tilanne selvisi. Tokaluokkalaiselta pikkupojalta löytyi kirkkaan oranssi nallipyssy. Hälytyksen olivat tehneet koulutoverit. He olivat nähneet pojan osoittavan aseella ekaluokkalaisia ja ampuneen heitä kohti. Aseesta nousi savuakin. Koulun evakuointi keskeytettiin ja tokaluokkalaisen pojan vanhemmat kutsuttiin koululle miettimään sopivaa rangaistusta "ampujalle". (IS, 3.2.2010)

Voi hyvät hyssykät. Kun minä olin pieni, toiset lapset olisivat ehkä huutaneet opettajalle, että "Artolla on pyssy" ja opettaja olisi sanonut, että "pane se pyssy pois". Ja olisin varmasti laittanut, koska opettajaa piti totella. Ja minun pyssyni ei muuten olisi ollut kirkkaan oranssi, eikä muovia.

Lisää...


Harmaa talous kuriin
Veronkierron tutkinnassa pitäisi bonuspisteiden ja lentokilometrien kanssa näpertelyn sijaan keskittyä koko talousjärjestelmän ja yleisen moraalin kanalta merkittäviin asioihin: yrityksiin, joiden koko toiminta perustuu verojen ja maksujen kiertämiseen ja laiminlyöntiin.

Lisää...


Takauspaketti odottaa vaalien tulosta
Ilman vaikeuksiin joutuneiden euromaiden tukipaketteja pankkijärjestelmä muka kaatuisi, korot nousisivat pilviin, vienti pysähtyisi ja verotuloja menetettäisiin kymmeniä miljardeja. Kreikan avustuspaketin piti estää kriisin leviäminen, mutta nyt ollaan jo Portugalissa. Kreikan joutumisen maksujärjestelyihin olisi pitänyt nostaa korot pilviin, mutta me saamme lainaa ennätyksellisen alhaisella korolla, vaikka asiantuntijoiden mukaan Kreikka joutuu joka tapauksessa velkasaneeraukseen.

Galluppien valossa on hyvinkin mahdollista, että seuraava eduskunta ei hyväksy takauspakettia. Siksi päätökset odottavat vaalitulosta. Äänestäjillä on nyt ihan oikeasti pitkästä aikaa mahdollisuus vaikuttaa.

Lisää...


Kerjääminen kiellettävä
Kerjääminen ei ole yhteiskunnan kannalta järkevä eikä säällinen elinkeino. Vielä vähemmän järkeä on siinä, että ulkomaalaiset tulevat tänne elättämään itsensä kerjäämällä. Ulkomaalaisten romanien ongelmat on hoidettava heidän kotimaissaan. Jos kerjääminen kiellettäisiin kokonaan, ulkomaalaiset voitaisiin karkottaa automaattisesti sen perusteella ja kotimaiset viinanrahojen pummaajatkin saattaisivat hieman joutua rajoittamaan päälle käymistä. Ei minulle kyllä tulisi feissareitakaan ikävä, mutta laillisen rahankeruuluvan saaneet saisivat toki jatkaa toimintaansa.

Kehitysavulta edellytettävä tulosvastuuta

Miksi apua pitäisi nostaa? Miksi juuri 0,7 % bruttokansantuotteesta? Mitä sillä on saatu aikaiseksi tähän asti? Mihin lisäraha menisi? Minä kuulutan tulosvastuuta. Tähänastiset tulokset tulee analysoida ja arvioida onko nykyisten ohjelmien jatkaminen aiheellista. Nykyinen kehitysapu on yli miljardi euroa vuodessa. Se on paljon rahaa. 187 euroa jokaista suomalaista kohden. Summa kasvaa talouskasvun myötä joka vuosi ilman korotuksiakin. Kyllä sille rahalle olisi käyttöä kotimaassakin. Tänäkin vuonna valtion budjetin alijäämä on noin kahdeksan miljardia. Eli me rahoitamme kehitysapumme lainarahalla.

Lisää...


Totuus Suomesta maahanmuuttajille
Suuret ikäluokat ovat siirtymässä eläkkeelle, mutta maassa vallitsee edelleen suurtyöttömyys. Lisäksi työvoimaa on saatavissa lähialueilta samantapaisista kulttuureista. Massasiirtolaisuuden rohkaiseminen kaukomailta ei ole järkevää sen enempää lyhyen kuin pitkänkään aikavälin ratkaisuna mahdolliseen työvoimapulaan. Siitä aiheutuu vain ongelmia sekä Suomelle että tänne muuttaville.

Lisää...


Koko maailman ei tarvitse noudattaa koraania
Tanskaa ja muita länsimaita vastaan riehuvat protestit ovat painostusta, jolla islamilainen maailma pyrkii pakottamaan meidät noudattamaan omia sääntöjään. Jos kiristykseen suostutaan, kohta on edessä seuraava vaatimus. Muslimien on opittava tulemaan toimeen meidän kanssamme. Enemmistö päättää täällä yhteiskunnan säännöistä ja maahanmuuttajien on hyväksyttävä ne. Heillä on oikeus harjoittaa uskontoaan, mutta eivät he voi vaatia, että muidenkin on noudatettava sen vaatimuksia. Eikä islam ole ainoa vieras uskonto. Pitäisikö meidän jatkuvasti varoa, ettemme loukkaa mitään niistä omassa maassamme?

Lisää...


Kaupunkia on kehitettävä todellisille ihmisille
Helsingissä on voimakkaasti panostettu suurten ja kalliiden asuntojen tuotantoon tuloksena pula pienistä ja kohtuuhintaisista. Kaupunkirakennetta on tiivistetty ja lapsiperheet muuttavat naapurikuntiin. Parkkipaikkojen vähentämisellä ja punaisilla aalloilla on pyritty vähentämään yksityisautoilua. Tuloksena on väärin pysäköinnin raju kasvu ja pahenevat ruuhkat. Näin käy, kun ihmisiä yritetään pakottaa johonkin ideologiaan perustuvaan muottiin. Minusta kaupunkia on kehitettävä asukkaiden ehdoilla todellisille ihmisille. Kaikkien helsinkiläisten on voitava viihtyä kaupungissaan.

Lisää...